Jornada per a la salut del pit femení

Activitats
pit
Data: Dissabte, 15 Octubre 2022 09:30

pitposterweb

Som tres amigues que posem molta passió en les seves professions. Dues de nosaltres som supervivents de càncer de mama. Adriana Ortemberg és una nutricionista coneguda, va escriure molts llibres; Marga Sánchez és radiòloga a l'Hospital de Figueres; Monica Salvarani és propietària d'un estudi de ioga a Castelló d'Empúries, on imparteix ioga terapèutic.

Nutrició
El càncer és una malaltia multifactorial, i no hi ha aliments que la desencadenen o l'evitin. Però sí que hi ha alguns d'aquests factors que podem controlar i que poden incidir positivament o negativament a la nostra salut; allà és on hem de dirigir el nostre focus.
Us espero per parlar sobre el nostre potencial de salut!

Auto-exploració
L'auto-exploració de mama, o l'examen regular dels pits pel vostre compte, pot ser una manera important de trobar un càncer de mama precoçment, quan és més probable que es tracti amb èxit. Tot i que cap prova única pot detectar precoçment tots els càncers de mama.
Al llarg dels anys, hi ha hagut un cert debat sobre el valor del l'auto-exploració de mama per detectar precoçment el càncer i augmentar la probabilitat de supervivència.

Ioga
Els problemes de salut són el focus en la meva pràctica i ensenyament del ioga. El ioga no és una substitució dels tractaments convencionals, però la seva pràctica pot augmentar la salut en general,inclosa la salut del pit.

Data: Dissabte 15 d'octubre de 9:30 a 11:30h
Preus: Gratuït (cal inscripció)

Inscripció