fbpx

Moviment conscient i improvisació

Foto Moviment Conscient800(activitat acabada)

Les sessions de moviment conscient i improvisació volen crear un espai per l’escolta i expressió del cos a través de propostes senzilles de moviment i atenció plena. Partirem de pautes corporals conscients que ens ajudaran a sensibilitzar el nostre cos i a obrir la seva percepció, generant-se un moviment orgànic que ens permetrà fer fluir la nostra energia i millorar la comunicació del nostre interior amb l’exterior. Utilitzarem la improvisació per a desenvolupar accions creatives en relació al què anem construint entre tots a cada sessió.
Descobrirem el silenci que apareix després del nostre moviment i que ens permetrà obrir espais per acollir noves propostes. Respectar el silenci com a font creadora i equilibrant és com acollir amb delicadesa els buits dels nostres espais.
Música i paisatges sonors curosament seleccionats ens acompanyaran també en aquest viatge.
Sessions dirigides a totes les persones interessades en el moviment i en el desenvolupament de la seva consciència corporal, amb o sense experiència prèvia.

Horari: els dijous de 15:15 a 16:45
Preu: 40€/mes (50% descompte alumnes de l'Espai)
Inscripcions per mail al info@ariadnasarrats.com o al telèfon +34 678 65 33 92

Ariadna Sarrats Carbó Formada en dansa clàssica, tradicional i contemporània, des de 2011 s’ha enfocat en la pràctica de la dansa improvisació. El seu interès es centra en la construcció d’un cos present capaç de relacionar-se amb honestedat, claredat i horitzontalitat amb el món interior i exterior. En els darrers anys ha incorporat la pràctica del ioga i de l’atenció plena al seu treball.

Col·labora amb artistes d’altres disciplines per a la realització de projectes escènics sempre entorn de la composició instantània.
Implicada en la promoció de la dansa i en l’aplicació de tècniques corporals i de moviment al benestar comunitari, organitza tallers de moviment per adults i adolescents.
Ha participat també en projectes de recerca de nous materials docents a través del moviment.

Més informació a la seva web https://ariadnasarrats.com/


© 2020 Espai de ioga Girona Rambla de la Llibertat, 6, 4 | 17004 Girona david@espaideioga.cat | +34-655341258