fbpx
 

Massatge de so amb bols tibetans

Activitats
 Registre tancat
 
0
Dissabte 1 de Juny 18:30-19:45 

A diferència dels concerts o meditacions més orientats a la relaxació, el massatge de so permet gràcies a la seva estructura que la ment centri l'atenció cap als diferents sons i interactui amb ells. Et relaxaràs, sí, però a banda d'això la teva ment entrarà en un procés, en un viatge cap a on ella necessiti expressar-se o viatjar.

Aquestes sessions permeten que la ment es buidi de soroll per tal de connectar amb l'interior i amb el silenci. A nivell emocional podrem connectar amb les nostres emocions estancades per tal d'alliberar-les de manera suau i no traumàtica, per deixar anar situacions que ens angoixen o per trobar solució a elles, o viatjar a llocs espectaculars de llum si estem passant un moment dolç.

A nivell energètic sortiràs equilibrat, carregat d'energia si estàs baix i anivellat si te'n sobra, i a nivell físic el teu cos sortirà descansat, renovat.
Aportació: 15 €
Les places son limitades. Reserveu la vostra plaça per missatge a Bols Tibetans, correu a info@bolstibetans.cat o per telèfon al 647 930 925
Gràcies!! :)

 

Proporcionat per iCagenda

© 2020 Espai de ioga Girona Rambla de la Llibertat, 6, 4 | 17004 Girona david@espaideioga.cat | +34-655341258