fbpx
 

Taller d'introducció a AcroYoga amb la Mar González

Activitats
 Registre tancat
Dissabte 13 Abril 10:30-13:30 

Serà un taller multinivell per reptes per a tothom. Així que si ja has practicat una mica abans, t'animem a que t'apuntis! I si mai n'has fet, serà un bon dia per començar.
Acroyoga et connecta amb altres a través del moviment, la connexió i el joc. L'experiència de volar amb Acroyoga instantment fa desaparèixer pors i convida als practicants a descobrir noves i infinites possibles de comunicació, confiança i unió. Amb la combinació d'acrobàcies, yoga i les arts de curació com el massatge tailandès s'ha construït una comunitat d'acroyoga a tot el món. A més acroyoga aporta beneficis saludables a nivell físics i mental. Fas exercici, treballes a nivell muscular, millora la concentració, l'equilibri i amb la part de massatge relaxa i alleugera l'estrés. Tot i així, sempre s'ha de practicar amb seguretat i confiança.
Imparteix: Mar González des de que va descobrir aquesta forma d'exploració corporal no ha pogut deixar de seguir aprenent i afegint reptes amb companyia allà on sigui.
Mar González és ballarina i dissenyadora de Tribal Fusió Oriental amb un interès per tot tipus d'arts corporals com Yoga, Acroyoga, Odissi (dansa clàssica Índia), Kalbelia (dansa gitana Índia), Contemporani i Flamenc. Viu entre la Índia, Holanda i Blanes. Així que aprofita una de les seves visites per terres catalanes per descobrir l'Acroyoga!
Taller per a tots els públics · No és necessària experiència prèvia · No és necessari venir amb parella

Preu: 30€ / 25€ amb pagament per adelantat
Per parelles 50€ / 40€ amb pagament per adelantat

--Contacte: 695144860
marfusiondance@gmail.com
www.mar-gonzalez.com

Si us plau no truqueu a l'espai de ioga, contacteu directament la Mar.

Més informació i inscripció al botó de dalt.

 

Proporcionat per iCagenda

© 2020 Espai de ioga Girona Rambla de la Llibertat, 6, 4 | 17004 Girona david@espaideioga.cat | +34-655341258