fbpx

Taller de vayu yoga wheel amb kaitlyn patrizia

Activitats
 Registre tancat
Data: Dis, 17 Mar 09:30 - 12:00

Després de l'excel·lent acollida que va tenir al novembre, avancem encara amb un nou taller amb la Kailyn. Vam gaudir de la roda en mil postures i equilibris, i encara més de la seva simpatia i calidesa. Vine i guanyaràs en flexibilitat, però sobretot en motivació i alegria. Fes un cop d'ull a les FOTOS DEL TALLER de novembre.
Si busques una manera d’obrir tot el cos, guanyar flexibilitat, força i a la vegada divertir-te amb noves maneres creatives d'avançar amb la pràctica, aquest taller t’encantarà.
La Vayu Yoga Wheel està feta a Barcelona per la professora de ioga, Kaitlyn Patrizia ( @kaitlynpatrizia) i en el taller, la Kaitlyn presentarà una varietat d’exercicis, postures i flows per a tots els nivells per començar a despertar la força del centre i per aprofundir en els estiraments, així mateix guanyant flexibilitat.
L’ús de la roda fa que les assanes més difícils i complicades siguin més accessibles a tothom. Practicarem una mica de tot, des de flexions cap enrere fins postures invertides – i així ens connectarem amb l’energia del cos per poder aprofitar la roda al màxim.

No dubtis més!
Tothom pot venir al taller sense experiència prèvia.
I portarem rodes per a tothom per fer servir durant el taller, no cal tenir-ne una.

Aportació: 25€
Informació: hi@kaitlynpatrizia.com

Cal inscripció prèvia, al botó de la pàgina.

 

 

Totes les dates


Esdeveniment: Dis, 17 Mar 09:30 - 12:00
© 2019 Espai de ioga Girona Rambla de la Llibertat, 6, 4 | 17004 Girona david@espaideioga.cat | +34-655341258