fbpx
 

Introducció a Yoga Synergy

Activitats
 Registration Closed
Dissabte 10 Octubre de 9:30 a 12:30 

L'objectiu de la proposta és donar-vos a conèixer un tipus de ioga molt diferents del que havíem ensenyat. És un ioga més rodó, que recorda al Tai-txi, amb una sèrie de premises reflexionades a partir del ioga més tradicional (en contrast a l'atlètic) i a la fisioteràpia. La fonamental és fer menys per fer més: buscar simplificar les àssanes fins que siguin realment beneficioses pel cos. Això es tradueix:

  • versions de les àssanes per a cada estat energètic o de flexibilitat
  • no fer palanques per forçar la postura: no emprar la gravetat ni el propi cos (braç contra cama per exemple) per arribar més lluny en la postura
  • fluir en les postures de manera contínua, sense cansar-se fins a l'extenuació
  • emprar bombes energètiques per fer fluir la circulació; per exemple, tensionant una part del cos expulsa la sang, i si en relaxes una altra això l'absorveix. Així es renova la sang als teixits.

Això dona un aire diferent a les postures que fem habitualment: menys atlètic, més fluid.

Us ofereixo aquest curs per donar-lo a conèixer a Girona. He fet una formació on-line amb ells, i el practico habitualment.

Horari: de 9:30 a 12:30, amb una pausa al mig.

Preu: 20€ presencial, 15€ en línia.

Inscripció obligatòria, al botó de dalt.

Notes: l'Espai estarà obert mitja hora abans. No esmorzeu fort perquè és un exercici intens, però tampoc vingueu sense menjar res. A la pausa farem una infusió per descansar una mica, i pot ser que acabem 10 o 15 min. més tard.

Web de yoga synergy

Vídeos seus a youtube

 

 

Powered by iCagenda

© 2020 Espai de ioga Girona Rambla de la Llibertat, 6, 4 | 17004 Girona david@espaideioga.cat | +34-655341258